Oumiak's Full In Action

"Yellow"

 

yellow3.jpg

 s. 19.11.2010

                                                                                 i. BIS MULTI CH Oumiak's A'Winter Tale ranskis2.jpg
                                                                                 e. BIS/BISS CH Oumiak's Advance To Go  ranskis2.jpg

Yellow on Ranskantuonti yhdessä Johanna Heimosen kanssa (Ruusuritarin kennel). Kutsumanimi juontaa juurensa syntymähetkeen, jolloin kasvattaja nosti pennun ilmaan ja totesi Ranskaksi "Mikä tämä oikein on? Näyttää ihan keltaiselta!" niinpä pentua kutsuttiin kansainvälisesti Yellow:ksi (eli Jelo savoksi) ja niinhän se nimi jäi, vaikka aluksi ei ollut tarkoitus :)

Yellow:n isä on ihana Solo, jota olemmekin koettaneet saada keinohedelmöitettyä nartuillemme, mutta huonolla menestyksellä. Molemmat Yellow:n vanhemmat olivat meillä muutama vuosi sitten kuukauden ajan vetohommissa yms. Ihanaluonteisia ja kovia työkoiria molemmat. Onneksi tarjoutui mahdollisuus saada tästä yhdistelmästä pentu! Vuoden 2011 Maailman Voittajassa oli Yellow:n sisko koko näyttelyn Best In Show-pentu ja Solon jälkeläisryhmä oli BIS-2! Oli hienoa olla paikanpäällä todistamassa sitä.

Yellow:n alkutaipale Suomessa alkoi hyvin ikävästi kun pennun ollessa vasta 14 viikkoa Yellow:n päälle kävi aikuinen koira, jonka seurauksena oli mm. vakavia vammoja kallossa ja leuka murtui kuudesta eri kohdasta. Pienen elämä oli hiuskarvan varassa matkalla ensiapuun...

Yellow on keskikokoa pienempi (54cm), kevyt rakenteinen ja todella aktiivinen nuorimies, jolla on kova työskentelyinto valjaissa :)

Valjakossa käy kaikki paikat, oli jo kisoissa keulassa 15kk:n ikäisenä.

Rakastaa esiintymistä/ näyttelyitä, matkustamista ja vetohommia. Ahne, syö ja juo hyvin.

Silmät: terveet 
Näyttelytuloksia: JUN ERI1 SA PU3
Käyttökoetuloksia: RE-KÄ YLE1 (54p.), kiitettävä
yellow2.jpg